Modalitati de plata

Alege un produs

Made on a Mac

Oferta tipar digital

Direct mail print

Imprimare date variabile

Despre companie

Nu sinteti logat |  LOGIN  |

Home  |  Despre companie | FAQ/HELP  | Contact http://www.print-online.ro http://www.print-online.ro/despre-noi http://www.print-online.ro/faq-help http://www.print-online.ro/contact http:// shapeimage_21_link_0shapeimage_21_link_1shapeimage_21_link_2shapeimage_21_link_3

Ca divizie de tipar digital a PRINT-ONLINE SRL, Print-Online.ro este un instrument prin care ne dedicam activitatea catre productie tipografica digitala de calitate, avand permanent in vedere satisfactia clientului final, atat in cazul in care ne aflam in directa legatura, cat si atunci cand comenzile sunt intermediate de reselleri.


Produsele cele mai uzuale pe care le putem realiza sunt clasicele carti de vizita, foi cu antet , fluturasi, postere, mape, prezentari, cataloage, etichete autocolante pentru CD/DVD, dar experienta in domeniul tipografic si posibilitatile de finisare / legatorie nelimitate ne garanteaza reusita si in cazul lucarilor atipice, neconventionale.


Pentru a facilita modalitatea de lucru si a scurta termenele, investim permanent in echipamente de calcul, servere de FTP etc. care permit o comunicare fluenta fara o prezenta fata in fata furnizor-client. Echipamentele de tipar sunt din ultima generatie Xerox, ceea ce confera o calitate ireprosabila lucrarilor executate.


Platformele de pe care tiparim includ atat sisteme Macintosh cat si PC, asfel acoperim o gama larga de fisiere acceptate pentru print.


Echidistanta si respectul pentru fiecare client se concretizeaza print-o polica de preturi mai mult decat trasparenta. Astfel am creat un sistem de preturi instant online cu posibilitate de trimitere a cotatiilor prin e-mail, disponibil 24 din 24 oricui doreste sa bugeteze o lucrare.


Tipar.

Cu o vasta experienta de peste 15 ani in domeniul tipografic, intelegem si chiar anticipam nevoile clientilor, si dam tiparului digital exact valoarea pe care o merita: calitate ridicata intr-un timp extrem de scurt pentru tiraje mici si medii.


Finisare.

Operatiunile complexe de finisare care preced tiparul propriu-zis adauga valoare lucrarilor, transformand simplele coli tiparite in valoroase instrumente de marketing.


Livrare.

Rapiditatea este una din calitatile pentru care clientii aleg tiparul digital, tocmai de aceea nu neglijam deloc acest aspect. Executam majoritatea lucrarilor, cu tot cu finisare, in 24-48 de ore, in conditiile in care documentele de print sunt lucrate corect din punct de vedere tehnic.

Comanda la telefon: 0744.33.00.80

Un instrument util de lucru este calculatorul instant de preturi online care ofera cotatii in functie de criteriile alese.

Pentru cotatii alege un produs

Destinat companiilor care tiparesc materiale personalizate, legate de o baza de clienti, in special companiilor de direct mailing.

Fisiere .cdr, .ai, .eps, .psd, .tiff .jpg, .pdf, .doc, .qxd, toate pentru Windows sau Mac. Mai multe detalii aici.

Compatibilitate

Introduceti adresa de email pentru a va abona la newsletterul nostru si a primi ultimele noutati.

Newsletter

Plata online http://www.print-online.ro/modalitati-plata
Cash la livrare http://www.print-online.ro/modalitati-plata
Transfer bancar http://www.print-online.ro/modalitati-plata
Plata la termen http://www.print-online.ro/modalitati-plata

Aveti de tiparit o lucrare atipica ? Va rugam sa introduceti Detaliile AICI si veti primi calculatia in cel mai scurt timp.

Copyright © 2010 PRINT-ONLINE SRL | Toate drepturile rezervate.